Автор |
Съобщение |
ЮлиаНна
|
 Какво мислете за Клисура?
_________________ * ЮлианНа
Последна промяна ЮлиаНна на 02 Май 2009 10:12, променена общо 1 път
|
01 Май 2009 19:32 |
|
 |
nch_klisura
|
 Re: Какво мислете за Клисура?
В Клисура има чудесни частни къщи къщи за нощувка,красива природа и лековита минерална вода с марката "Клисура".
|
01 Май 2009 20:53 |
|
 |
nickinight
Site Admin
Регистриран на: 29 Мар 2009 20:02 Мнения: 66 Местоположение: Клисура - София
|
...истина е че няма място за забавления, но е и истниа че за да има увеселителни места трябва да има и едно оптимално количество клиентска маса, каквото не е налице в Клисура. Много хора се събират за съжаление само по големите празници, които не са много на често! А по отношение на местата за почивка и квартирите в "Туризъм" на сайта има секция "хотели и квартири", където съвсем скоро ще се публикува информация придружена със снимки. Там срещу телефон и адрес можете предварително да уговаряте наемане на стаи за почивка. Затова всеки, който желае да публикува обява за квартири и стаи за почивка ще може да го направи, но предварително трябва, да даде своята заявка за това в администрацията на кметство Клисура.
_________________ ==Век живей, век учи и пак глупак ще си умреш==
|
02 Май 2009 10:46 |
|
 |
uchenichka
|
|
02 Май 2009 11:00 |
|
 |
maia_1996
Регистриран на: 21 Апр 2009 19:11 Мнения: 7 Местоположение: България-->Клисура
|
Значи за Клисура...  Ами тя е много хубав град,където и да отида  НИКОГА:!: няма да забравя Клисура!Тук съм пяла толкова пъти и всеки път когато излезна на сцената винаги усещането ми е,че виждам последиците на Клисура след Априлското въстание през 1876г,че виждам опожарените къщи,чувам пищенето на децата и жените,но после усещането ми е,че аз съм една от тези,които са освободили Клисура от 5-вековното робство!И съм много,много щастлива!!!Клисура е незабравим град закойто и да е турист,гражданин та дори и рядко срещащи се чужденци!Tова е от мен!Oбичам ви!Чао!
_________________ What's tomorrow without you ..?Is this our last goodbye ..?
Последна промяна maia_1996 на 04 Май 2009 07:07, променена общо 1 път
|
03 Май 2009 07:15 |
|
 |
SteNesh
|
maia_1996 написа: Zna4i za Klisura...  ami tq e mn hubav grad kadeto i da otida  NIKOGA  nqma da zabravq klisura!tuk sam pqla tolkova pati i vseki pat kogato izlezna na scenata vinagi use6taneto mi e 4e vijdam posledicite na klisura sled aprilskoto vastanie 4e vijdam opojarenite ka6ti 4uvam pi6teneto na decata i jenite no posle use6taneto mi e 4e az sam edna ot tezi koito sa osvobodili klisura ot 5 vekovnoto robstvo!i sam mn mn 6tastliva!!!Klisura e nezabravim grad za koito i da e turist,grajdanin ta dori i rqdko sre6ta6ti se 4ujdenci!Tova e ot men! Obi4am vi! Разбирам чувствата ти и ги споделям,ама да отменя админа  Пък и ми е приятел ЦЪК
Последна промяна SteNesh на 03 Май 2009 16:21, променена общо 1 път
|
03 Май 2009 16:05 |
|
 |
nickinight
Site Admin
|
|
03 Май 2009 16:19 |
|
 |
m&n
Регистриран на: 04 Май 2009 13:28 Мнения: 3 Местоположение: BG-->KLISURA
|
Ние мислим,че Клисура е един чудесен град.Макар че не е голям,ние-клисурци се гордеем с богатата история на града.Ние обичаме този град и много се радваме,че сте създали и сайт за него.Обичаме вииии... :*
|
04 Май 2009 13:54 |
|
 |
kiril_qg
|
Клисура е еднин малък и много приятен град!Няма ежедневната лудница на големите градове!Град в който имам приятели с които е удоволствие да седна на чашка кафе(или нещо друго) и да си хортуваме сладки приказки ! Затова ще идвам в вашия град с най-голямо удоволствие!!!!!!!
|
22 Юни 2009 11:13 |
|
 |
nickinight
Site Admin
|
kiril_qg написа: Клисура е еднин малък и много приятен град!Няма ежедневната лудница на големите градове!Град в който имам приятели с които е удоволствие да седна на чашка кафе(или нещо друго) и да си хортуваме сладки приказки ! Затова ще идвам в вашия град с най-голямо удоволствие!!!!!!! Здрасти Кире, Първо добре си ни дошъл във форума, а като споменаваш добрите приятели заради които ще идваш в Клисура предполагам имаш предвид и мен нали?.... 
|
22 Юни 2009 18:04 |
|
|