Re: Какво е мнението Ви за униформите!
Здравейте и от мен! Виждам, че темата за униформите вълнува посетителите на форума. И това е добре. Иска ми се да дам малко информация за проекта, който ОУ "Христо Груев Данов" - гр. Клисура спечели и благодарение на който тези униформи за факт.
В началота на тази учебна година нашето училище кандидатства с два проекта по Националната програма на МОН "Училището - желана територия за учениците". Единият проект беше свързан с тържествено отбелязване на 180 години от рождението на Христо Груев Данов, а другият - с изработване на униформи с емблема на училището. За наша радост и двата проекта бяха одобрени и се оказа, че сме единственото училище в цялата община Карлово, в което ще бъдат въведени ученически униформи. Всички - и родители, и ученици, и учители, с нетърпение очаквахме изработването на тези униформи и от края на месец април те са вече факт.
Мисля, че униформите се приемат много добре от децата и техните родители. Отзивите от цялата местна общност също са много добри. Най-важното е, че униформите не бяха наложени като нещо задължително, а се въведоха след допитване до учениците и родителите и ясно изразено желание от тяхна страна.
Ето и малко снимки за всички, които все още не са виждали униформите.
Прикачени файлове:
uniformi 2.JPG [ 190.41 KiB | Прегледано 19464 пъти ]
Прикачени файлове:
uniformi 1.JPG [ 124.39 KiB | Прегледано 19464 пъти ]
Прикачени файлове:
uniformi 3.JPG [ 161.19 KiB | Прегледано 19410 пъти ]