Автор |
Съобщение |
nch_klisura
|
 Re: Честит сайт! Честит форум!
Горди сме,че вече имаме възможност да популяризираме духовния и културен живот в Клисура!Поздравления за хората ,които го правят!
|
28 Апр 2009 18:54 |
|
 |
ЮлиаНна
|
Мдаа хубав сай само че ако ми кажете как да си кача снимка ще е много хубаво,и ще съм много Благодарна ... 
_________________ * ЮлианНа
|
01 Май 2009 19:29 |
|
 |
nickinight
Site Admin
Регистриран на: 29 Мар 2009 20:02 Мнения: 66 Местоположение: Клисура - София
|
ЮлиаНна написа: Мдаа хубав сай само че ако ми кажете как да си кача снимка ще е много хубаво,и ще съм много Благодарна ...  ...Какава снимка искаш да качиш и къде?
_________________ ==Век живей, век учи и пак глупак ще си умреш==
|
02 Май 2009 10:37 |
|
 |
Цветелина Богоева
Регистриран на: 01 Май 2009 21:59 Мнения: 1 Местоположение: гр.Пловдив
|
здравейте!аз съм родом от Клисура живеех там до 7 клас и сега живея в Пловдив,но нямам възможност да си идвам често,но като видях че има сайт много се зарадвах.Клисура много се е променила направо не мога да повярвам.Станала е по-красива и от преди.Разбрах че вече има минерална вода от там. надявам се да има предприятия които да открият много работни места за клисурци за да не бягат на вън.Поздрави на всички които са ме познали коя съм.
|
02 Май 2009 16:08 |
|
 |
nickinight
Site Admin
|
Цветелина Богоева написа: здравейте!аз съм родом от Клисура живеех там до 7 клас и сега живея в Пловдив,но нямам възможност да си идвам често,но като видях че има сайт много се зарадвах.Клисура много се е променила направо не мога да повярвам.Станала е по-красива и от преди.Разбрах че вече има минерална вода от там. надявам се да има предприятия които да открият много работни места за клисурци за да не бягат на вън.Поздрави на всички които са ме познали коя съм. Ето сега ще можеш чрез форума макар и от разстояние, да се чувстваш съпричастна към Клисура и клисурци.
|
02 Май 2009 16:53 |
|
 |
m&n
Регистриран на: 04 Май 2009 13:28 Мнения: 3 Местоположение: BG-->KLISURA
|
|
04 Май 2009 13:41 |
|
 |
maria vd
|
----този пост е цензуриран------ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛО-----------------обърнете се към правилата на форума viewtopic.php?f=2&t=11
|
17 Май 2009 00:25 |
|
 |
Иван-Клисура
Регистриран на: 17 Май 2009 14:56 Мнения: 8 Местоположение: Клисура и Лондон
|
SteNesh написа: Макар и малко далеч от Клисура Ами кво да кажем пък ние бе куме. Наистина сайта е доста добре оформен и дано скоро да се увеличи номера на потребителите. Има ли начин за качване на снимки (за снимки на Клисура)
|
18 Май 2009 18:18 |
|
 |
nickinight
Site Admin
|
Иван-Клисура написа: SteNesh написа: Макар и малко далеч от Клисура Ами кво да кажем пък ние бе куме. Наистина сайта е доста добре оформен и дано скоро да се увеличи номера на потребителите. Има ли начин за качване на снимки (за снимки на Клисура) Има начини!!! Единя е, като ги качите във форума, а другия, като ми ги пратите на мейла, аз след това мога да кача от тях в галерията на сайта. И по възможност да не се редактират с фото програми когато ми се пращат на мейла, а да бъдат в суров вид.
|
18 Май 2009 18:37 |
|
 |
maria vd
|
Opitvam se da vi pi6a pak. Jiveq v US i v pove4eto puti sum na foruma ot rabota, nqma kak da si instaliram kirilica na slujebniq PC i 6te moje li da pi6a s latinski bukvi? Molq razre6ete? Pleaseeeeeee
Prevaritelno blagodariq.
Maria
|
03 Юни 2009 17:49 |
|
|